Τα trends στα κοσμήματα για τον χειμώνα 2022-2023

Τα κοσμήματα είναι ένας έξυπνος τρόπος για να αναδείξετε την εμφάνισή σας.
Τα πιο μικρά πράγματα μπορούν συχνά να κάνουν μεγάλη διαφορά.
Ένα κόσμημα μπορεί να απογειώσει στιλιστικά ακόμα και το πιο απλό outfit.
Για εσάς λοιπόν που θέλετε να είστε ακαταμάχητη σε κάθε σας έξοδο, συνδυάζοντας τα πιο κομψά κοσμήματα, συγκεντρώσαμε τις επικρατέστερες τάσεις του χειμώνα στα αξεσουάρ, σύμφωνα με τους ειδικούς στον χώρο της μόδας!

 

H μόδα φέτος είναι πιο ελεύθερη και προτάσσει κοσμήματα από όλες τις εποχές και τις δεκαετίες, τα στυλ κοσμημάτων από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 επιστρέφουν.
Mix & Match και More is More είναι τα φετινά μότο! Τα τολμηρά statement κομμάτια που κάνουν εντύπωση βρίσκονται στην κορυφή των charts. Αν σας αρέσει να τραβάτε τα βλέμματα, σίγουρα θα σας αρέσει αυτή η τάση.
Επίσης τα κοσμήματα πολλαπλών τεμαχίων, με μικτά μέταλλα-χρώματα και ογκώδη στυλ είναι ο κανόνας φέτος. Τα πολλά δαχτυλίδια και βραχιόλια μαζί είναι σίγουρα στη μόδα, αρκεί να μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά και να δώσουν ένα κομψό αποτέλεσμα.

Στα κολιέ μία από τις μεγαλύτερες τάσεις είναι οι πέρλες. Οι αλυσίδες μαργαριταριών, και μάλιστα σε συνδυασμό και με άλλους πολύτιμους λίθους, δίνοντας έτσι μια πιο μοντέρνα εκδοχή των κλασσικών μαργαριταριών.
Tα πολλά κολιέ επιστρέφουν! Συνδυάστε κολιέ σε διαφορετικά μήκη με μοναδικά μενταγιόν, πολύτιμους λίθους και συνδυασμό μετάλλων για να δημιουργήσετε ένα στυλ που σας εκφράζει.
Οι chunky αλυσίδες φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν. Τις έχουμε δει σε κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια τα τελευταία δύο χρόνια και θα τις τιμήσουμε και φέτος. Θα κάνουν τη διαφορά εύκολα σε κάθε σου εμφάνιση. Τόλμησε το!
Μια ακόμη επιστροφή στη μόδα των κολιέ είναι τα choker. Τα αστραφτερά chokers με πέτρες και μεταλλικά στοιχεία από χρυσό και ροζ χρυσό φέτος θα αυξήσουν τη δημοτικότητά τους.
Επίσης κυρίαρχο στοιχείο στα κολιέ της φετινής σεζόν είναι οι καρδιές. Μικρές ή μεγάλες καρδιές κρεμασμένες από κομψές αλυσίδες θα κοσμούν το γυναικείο μπούστο δίνοντας ένα άκρως ρομαντικό στιλ.

Στα σκουλαρίκια τα αγαπημένα ear cuffs είναι και θα είναι στη μόδα. Στολίζουν υπέροχα τα αυτιά και δίνουν απίστευτο στιλ σε κάθε σας εμφάνιση. Μπορείτε να τα επιλέξετε τόσο για πρωινές casual εμφανίσεις όσο και για πιο formal βραδινές.
Μη διστάσετε να πειραματιστείτε, σε σχέδια και χρώματα καθώς οι πολύχρωμες πέτρες είναι must.
Επίσης οι κρίκοι με ρετρό έμπνευση έχουν επιστρέψει και ήρθαν για να μείνουν. Οι κρίκοι σε απλό μέταλλο ή και διακοσμημένοι, έχουν κατακτήσει τον κόσμο της μόδας και των κοσμημάτων.

Σχετικά με τα δαχτυλίδια, φέτος τα επιβλητικά statement δαχτυλίδια με oversized πολύχρωμα πετράδια είναι στην μόδα.
Μάλιστα μπορείτε να ‘’παντρέψετε’’ μοντέρνα με κλασσικά κομμάτια, ταιριάζοντας διαφορετικά design, υλικά και στιλ.

 

“Στο τέλος της ημέρας, τα κοσμήματα είναι ένας τρόπος να εκφράσεις την προσωπικότητα και τη μοναδικότητά σου. Και κατά τους χειμερινούς μήνες, ακόμα κι αν απλά φοράς ένα ογκώδες πουλόβερ, προσθέτοντας ένα ζευγάρι ιδιαίτερους κρίκους ή περίεργα καρφιά ή ένα statement κρεμαστό, αναδεικνύεις την εμφάνιση σου!” Rachel Zoe, διάσημη στυλίστρια και σχεδιάστρια μόδας.

Το Είδωλο φροντίζει για τις δικές σας εντυπωσιακές εμφανίσεις και έχει δημιουργήσει μια μεγάλη, πλούσια συλλογή από όμορφα κοσμήματα για κάθε γούστο!
Επισκεφθείτε μας και βρείτε χειροποίητα αξεσουάρ βασισμένα στις φετινές τάσεις σε εξαιρετικές τιμές!