Ελλάδα

Το ‘eidolo.gr’ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα  στην άμεση και με ασφάλεια παράδοση των προϊόντων σας  καθώς και στην πιστοποίηση των συναλλαγών σας .

Κατά την ολοκλήρωση  της παραγγελίας, εμφανίζεται μήνυμα επιβεβαίωσης με κωδικό παραγγελίας. Για κάθε παραγγελία θα ακολουθεί πάντοτε e-mail ή/και τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση της.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω των μεταφορών των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ΕΛΤΑ πάντα σε συστημένη μορφή για την εγγύηση της παραλαβής των προϊόντων της επιλογής σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι ημέρες και ώρες παράδοσης ορίζονται από την μεταφορική εταιρεία ΕΛΤΑ. Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Για οποιαδήποτε καθυστέρηση της παραγγελίας σας, λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. ακραίες καιρικές συνθήκες, απεργίες,…)  , θα έρθουμε σε άμεση επικοινωνία μαζί σας για να σας το γνωστοποιήσουμε και να κανονιστεί η επόμενη εφικτή αποστολή αν και εφόσον  επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο , ενδεχομένως  να χρειαστεί κάποια πίστωση χρόνου για την οποία θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα μέσω  e-mail ή τηλεφωνικώς.

Δυνατότητα αποστολής

  • Από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες (πλην απομακρυσμένων/δύσβατων περιοχών).