Το “ειδωλο” ξεκίνησε την δραστηριότητα του το 1987 στην πώληση κοσμημάτων και αξεσουάρ. Από τότε μέχρι και σήμερα εξελίσσεται συνεχώς ακολουθώντας και στηρίζοντας τις ανάγκες των καταναλωτών δείχνοντας απόλυτη προσήλωση στην άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Το “ειδωλο” λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη του κόσμου για ιδιαίτερο και  ποιοτικό κόσμημα πρωτοπορεί και επεκτείνει την λιανική πώληση κοσμημάτων και μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου. Συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της εποχής οδηγεί τους καταναλωτές γρήγορα και ευέλικτα στις συναλλαγές της επόμενης γενιάς.

Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε εσάς  τον καταναλωτή να εξυπηρετηθείτε άμεσα και οικονομικά από τον χώρο σας προβάλλοντας  την γκάμα των κοσμημάτων μας  σε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες έτσι ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή σχηματική παράσταση καθώς και να  αισθάνεστε ότι βρίσκετε στο φυσικό μας  χώρο και ψωνίζετε ακριβώς αυτό που βλέπετε.

Πρωταρχικός σκοπός αυτής της σελίδας όπως και του καταστήματος μας είναι να δώσουμε χαρά και ικανοποίηση στον κόσμο που μας εμπιστεύεται με την επιλογή του, στολίζοντάς κάθε γυναίκα, άντρα και παιδί που αγαπά & φροντίζει για την εμφάνισή του. Εδώ συναντιούνται ποικίλα γούστα όλων των καταναλωτών σε κόσμημα και αξεσουάρ με ένα απλό κλικ.
Πέρα από την αναμφισβήτητα μεγάλη ποικιλία μας, ατού μας είναι και οι προσιτές τιμές και η ξεχωριστή και προσεγμένη συσκευασία μας όπου θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

Κάνοντας μια επίσκεψη είτε στην φυσική μας έδρα το «είδωλο»  είτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.eidolo.gr, θα διαπιστώσετε ότι ανανεωνόμαστε συνεχώς σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας χωρίς να παραμελούμε τις κλασσικές διαχρονικές γραμμές αποτελώντας εγγύηση για την ποιότητα και μια σταθερή αξία στο πέρασμα των ετών.